Casa Modena

Casa Modena Bresaola

70 g

MEDIA DE 28 ZILE DE PROSPEȚIME

16,29 lei 232,71 lei/kg

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Carne de vită uscată la aer, curată cu sare, care este feliată foarte subțire și de obicei servită ca aperitiv Cele mai multe trattorie servesc bresaola simplu, feliate subțiri, adesea cu un strop de ulei de măsline.

Despre producator

Casa Modena și Parmareggio reprezintă împreună una dintre cele mai mari companii din sectorul alimentar din Italia. O poveste de sinergii: Grupul nostru provine din unirea experiențelor, gusturilor și tradițiilor aparținând diferitelor mărci împrăștiate pe întreg teritoriul național.

Suntem o companie cu ochi spre viitor, dar care păstrează legături puternice cu zona noastră. Natura este casa noastră și a o proteja este datoria noastră. Având în vedere acest lucru, ne străduim în mod constant să facem fabricile și fazele noastre de producție durabile și cu un impact redus asupra mediului, respectând totodată

regiunea şi comunitatea.

Produsele Casa Modena și Parmareggio sunt sigure și controlate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Credem că nu există nimic mai important decât garantarea clienților cea mai înaltă calitate și gustul unic care a făcut din Emilia Romagna simbolul alimentației bune și sănătoase în întreaga lume:

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Gherbella 320, 41126 Modena, Italy

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 28 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de vita, sare, dextroza, arome naturale, conservanti: nitrit de sodiu, nitrat de potasiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică655 kJ/155 kCal
Grăsimi3 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine32 g
Sare4 g
Fibre g