Csiki Sor

Csiki Sor Transylvanian Silver Bere artizanala

500 ml
18+
7,99 lei 15,98 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Este o bere lager cu o concentratie de 4.5% alcool. Aceasta bere este realizata in baza retetei maestrului berar, Simnffy Arpad, din trei tipuri de malt si cu mai mult hamei care ii confera un gust mai amarui decat cel al berii Tiltott Csiki Sor.
Ambalaj: sticla 500ml.

Despre producator

Berea “Csiki Sör ” este o bere artizanala produsa dupa “Legea puritatii germane” - din 1516 - din 3 elemente de baza: apa, malt si hamei. Diferenta dintre o bere artizanala si una industriala este data de lipsa aditivilor, a enzimelor sintetice, a conservantilor si de durata procesului de fermentatie.In zona Harghita, aceasta bere se produce de mai bine de 500 de ani.

Proprietarul fabricii a mostenit aceasta reteta, iar in 1584 iezuitii au pomenit in scrierile lor pentru prima data producerea acestei beri pe meleagurile transilvanene. Reteta originala a fost imbunatatita cu ajutorului Maestrului Berar Simonffy Arpad si azi a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate beri din Romania.
Materiile prime folosite sunt: maltul Münchener si Pilsener pentru berea de baza si maltul caramel pentru berea bruna, hameiul este cel care da gustul amarui si, desigur, cea mai buna si pura apa din zona Harghitei
Berea a castigat nenumarate premii care atesta calitatea incontestabila a acesteia.

Conditii de depozitare

A se depozita la temperatura ambientala

apa, malt din orz, hamei

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică168 kJ/40 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide1 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine0.6 g
Sare0.05 g
Fibre0.5 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.