LILI GRI

LILI GRI Pulpa inferioara de curcan, feliata (Ossobuco)

0,65 kg

MEDIA DE 2 ZILE DE PROSPEȚIME

Cea mai bună achiziție
18,99 lei 29,22 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pulpe curcan parte inferioara felii

O Revoluție Culinară Italiană în Bucătăria Ta! Adori savoarea tradițională a Ossobuco-ului italian, dar ești în căutarea unei alternative mai ușoare? Îți prezentăm Pulpa Inferioară de Curcan, Feliata al stilului Ossobuco!
Gătită lent și infuzată cu arome autentice, această delicatesă aduce gustul Italiei direct pe masa ta, dar cu o notă inovatoare datorită curcanului suculent.
O alegere perfectă pentru un prânz în familie sau o cină romantică. Și nu uita, când vrei să experimentezi în bucătărie cu rețete internaționale, Sezamo e alături de tine cu cele mai proaspete și calitative ingrediente. Buon appetito, la modul Sezamo!

Utilizare:
Ideal pentru a fi servite  alaturi de alte preparate pentru gratar, asezonate cu cartofi prajiti si o salata de rosii cu branza.Sau alaturi de sucul de rosii intr-un ostropel delicios servit alaturi de piure.

Conditii de depozitare:

A se pastra intre : 0-4 grade C

 Producator:

LILI GRI COMP SRL
Bd. Splaiul Unirii 313, Sector 3
Bucuresti, Romania

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 2 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”