• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Ciuperci king oyster

500 g
 37,99 lei 75,98 lei/kg
Țara: Coreea de Sud,

Ciuperci King Oyster.

Ciupercile King Oyster , originare din Sicilia sunt cea mai mare specie din genul de ciuperci stridii, avand o lungime medie de 12-17 centimetri si o tulpina groasa, bulboasa, cu o palarie plata spre ondulata. Tulpina larga, neteda este spongioasa si densa, variind de la alb la crem, si se conecteaza in branci scurte proeminente, brune, cu o palarie cenusie. Palaria este, de asemenea neteda si poate avea margini ondulate sau margini plane cu multe fisuri in functie de maturitate.

Cand sunt gatite, ciupercile King Oyster din Sicilia au o consistenta frageda, asemanatoare carnii, cu o aroma usoara de pamant si unami.

DEPOZITARE

Se pastreaza la 2-4 grade C, se pot consuma in 7-10 zile de la recoltare.

INFORMATII NUTRITIONALE

85g de ciuperci contin:

41 calorii

1g carbohidrati

3g proteine

vitamina A si vitamina C

sodiu 210mg

calciu si fier

fibra dietetica 0.5g

Despre Producator

S.C. Pieczarki Podlaskie Export SRL este un importator de ciuperci proaspete din Polonia , Olanda, Belgia, sortimentul diversificandu-se an de an.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”