SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Carne cubulete de vita

cca 420 g

MEDIA DE 8 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 42,06 lei 99,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

800+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cubulețele de vită bio pot fi pregătite în diverse feluri, iar gătitul lor depinde în mare măsură de preferințele tale culinare. Iată câteva modalități:


        Gătirea la tigaie sau în wok: Tăierea cărnii: Asigură-te că cubulețele de vită sunt tăiate în bucăți egale pentru a se găti uniform.
Condimente: Poți să condimentezi cubulețele cu sare, piper, usturoi pudră, paprika sau alte condimente preferate pentru a adăuga arome.
Prepararea în tigaie sau wok: Încinge puțin ulei într-o tigaie sau wok la foc mediu-ridicat. Adaugă cubulețele de vită și prăjește-le timp de 3-5 minute, amestecând constant, până când se rumenesc frumos pe toate părțile și sunt gătite după preferințe (pentru o carne mai puțin făcută, redu timpul de gătire). Poți adăuga legume proaspete sau congelate în tigaie împreună cu cubulețele de vită pentru a obține o masă mai bogată în nutrienți și a crea un amestec savuros.
         Gătirea în tocănițe sau curry: Pregătirea ingredientelor: Tocă cubulețele de vită și pregătește ingredientele pentru tocăniță sau curry (ceapă, usturoi, roșii, condimente etc.). Călește ceapa și usturoiul într-o tigaie sau cratiță adâncă. Adaugă apoi cubulețele de vită și condimentele preferate.
Gătirea lentă: Adaugă roșiile sau alt lichid (apă, supă etc.) și lasă amestecul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră sau până când carnea devine fragedă și sosul se îngroașă.
         Gătirea în chiftele sau tacos: Amestecul pentru chiftele: Amestecă cubulețele de vită tocate cu ou, pesmet, ceapă, condimente și alte ingrediente preferate. Modelează-le apoi și prăjește-le într-o tigaie până când sunt rumenite. Asamblarea tacos: Prăjește cubulețele de vită într-o tigaie cu condimente pentru tacos și serveste-le în turtițe cu diverse topping-uri (sos de guacamole, roșii, salată etc.).

Alege metoda de gătit care îți place cel mai mult sau experimentează diverse rețete pentru a descoperi gusturi noi și interesante!

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 8 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica