SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Coaste de manzat

cca 470 g

MEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 34,06 lei 72,69 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Coastele de vită pot fi pregătite în diverse moduri delicioase, iar una dintre metodele cele mai populare este gătirea lentă pentru a obține o carne fragedă și suculentă. Iată câteva modalități:
Gătirea la cuptor:
Marinare: Poți începe prin a le marină timp de câteva ore sau peste noapte într-un amestec de ulei de măsline, usturoi zdrobit, ierburi aromatice (cimbru, rozmarin, salvie), sare și piper.
Preîncălzirea cuptorului: Încălzește cuptorul la 150-160°C.
Gătirea: Pune coastele într-o tavă și acoperă-le cu folie de aluminiu sau cu un capac pentru tavă rezistent la căldură. Lasă-le în cuptor timp de aproximativ 2-3 ore sau până când carnea devine fragedă și începe să se desprindă ușor de pe oase.
Finalizare: Dacă dorești, poți îndepărta folia pentru ultima jumătate de oră pentru a obține o crustă ușor crocantă.
Gătirea la grătar sau pe plită:
Marinare: Ca și în cazul gătirii la cuptor, poți să le marinezi pentru a adăuga arome și a le face mai fragede.
Gătirea: Pune coastele pe grătarul încins sau pe plită și gătește-le timp de aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea lor și de cât de fragede le dorești. Poți folosi un termometru pentru carne pentru a verifica temperatura internă (aproximativ 63-65°C pentru o friptură medie).
Sosuri sau glazuri: Poți adăuga diferite glazuri sau sosuri pe parcursul gătirii pentru a intensifica aromele și a le carameliza.
Indiferent de metodă, este important să lași carnea să se odihnească câteva minute înainte de a o tăia și a o servi. Astfel, sucurile se vor redistribui în carne, rezultând o textură și un gust mai bun.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 4 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica