SilvaniaBio

SilvaniaBio ECO Vrabioara de vita fara os

cca 360 g

MEDIA DE 9 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO

cca

 48,24 lei 132,89 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vrabioara de vită, cunoscută și sub numele de filet mignon, este o bucată excepțională și delicată de carne. Iată cum poți găti vrabioara de vită pentru a obține un rezultat suculent și plin de gust:
Ingrediente:
Vrabioară de vită (filet mignon), Sare și piper, Ulei de măsline sau unt clarificat (ghee) pentru gătit
Opțional: ierburi proaspete sau uscate (rozmarin, cimbru) pentru a intensifica aromele
Instrucțiuni:
Pregătirea cărnii: Scoate vrabioara de vită din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de gătire pentru a se apropia de temperatura camerei. Acest lucru ajută la gătirea uniformă a cărnii.
Condimentarea cărnii: Presară sare și piper pe ambele părți ale bucăților de vrabioară de vită. Dacă dorești, adaugă și ierburi sau condimente preferate pentru a intensifica aromele.
Preîncălzirea tigăii sau a grătarului: Încinge o tigaie rezistentă la căldură sau grătarul la foc mediu-ridicat.
Gătirea cărnii: Adaugă ulei de măsline sau unt clarificat în tigaie sau pe grătar și încinge-l bine. Pune vrabioara de vită și gătește-o timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte pentru a obține un steak mediu-rare, în funcție de grosimea și preferințele tale pentru gătirea cărnii.
Odihnă și tăierea cărnii: După ce este gătită, lasă vrabioara de vită să se odihnească pe o farfurie timp de 5-10 minute. Acest lucru va permite sucurilor să se redistribuie în carne, iar temperatura internă va continua să crească puțin, obținându-se astfel un rezultat uniform. Taie vrabioara de vită în felii subțiri înainte de servire.
Vrabioara de vită este o carne fragedă și delicată, așa că este important să o gătești cu atenție pentru a-i păstra suculența și pentru a evidenția gustul său natural. Un gătit prea îndelungat poate duce la o carne mai uscată, așa că este recomandat să urmărești timpul de gătire pentru a obține rezultatul dorit.

Despre producator

Fermele Ecologice Silvania Cooperativă Agricolă sau pe scurt Silvania.Bio este o cooperativă românească, care a dezvoltat un lanţ agroalimentar integrat exclusiv ECOLOGIC, cu păşuni şi câmpuri vegetale cultivate, ferme zootehnice cu animale bine ingrijite şi linii de procesare simplă, prin care producem exclusiv alimente naturale,  carne, lactate şi ulei, toate BIO, cu trasabilitate de la sămânţa din brazdă la produsul de pe raft unde Sezamo completează în mod fericit acest lanţ agroalimentar până la clientul final. Silvania.Bio este pasionată de ecologie şi doreşte să fie un etalon românesc pentru alimentele sănătoase făcute fără compromisuri, cu mult respect faţă de om şi natură.

Conditii de pastrare

Produs refrigerat Clasa A.Temperatura de păstrare: între 0°C  și 4°C. A se prepara termic înainte de consum. Ambalat în vacuum. Culoarea şi mirosul pot fi influenţate de ambalarea în vaccum. Produsul işi va recăpăta culoarea şi mirosul natural în 15 minute de la deschidere.   A se consuma  în  maxim  24 de ore de la deschiderea ambalajului. 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 9 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 2 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

carne din carne de vita ecologica