Fructul pasiunii

125 g
12,49 lei 99,92 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Columbia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fructul Pasiunii

Rasfata-te cu un fruct al pasiunii racoritor, importat  din Columbia.

Fructele pasiunii sunt de culoare violet pana la violet-brun. In interior, pe langa nenumaratele seminte negricioase, vei gasi o masa fructoasa de culoare galben portocaliu, cu textura asemanatoare jeleului. Gustul este dulce-acru.

Dupa recoltare, fructul pasiunii se micsoreaza. Totusi, acesta nu este un semn de deteriorare, ci un semn de maturizare: fructul devine mai plin si mai dulce la gust.

Există 400 de specii de fructul pasiunii din genul Passiflora, dintre care unele produc flori incantatoare. Fructele diferitelor specii au dimensiuni, forme si culori diferite: rotunde, ovale, gălbui, visinii, violet pana la maro inchis.

Tarile din America Centrala si de Sud gazduiesc diferite specii de fructul pasiunii. Cultivarea are loc in principal in Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Kenya, California si Hawaii.

 

Utilizare

Fructul pasiunii are cel mai bun gust atunci cand este consumat proaspat. Se consuma inclusiv semintele, impreuna cu pulpa si sucul.

Fructul pasiunii este folosit si in salate de fructe, inghetata, preparate cu branza, budinci si alte deserturi.

Pontul nostru: gustul dulce-acrisor si aroma deosebita fac din Fructului Pasiunii un ingredient care poate transforma un desert obisnuit intr-o experienta deosebita.

 

Depozitare

Fructul Pasiunii poate fi pastrat in frigider cel mult doua saptamani.