San Michele

San Michele Prosciutto crudo Busuioc

90 g
 24,99 lei 277,67 lei/kg
Țara: Italia,

Produs crud uscat feliat, ambalat in atmosfera protectoare.

                                                   
 

Mod de intrebuintare

A se consuma in 3 zile de la deschidere.

Despre producator

De multi ani, Salumificio San Michele a investit in tehnologii inovatoare pentru a se asigura ca toate produsele sunt delicioase, sigure si durabile. La baza tuturor sta dorinta de a functiona intr-un context virtuos, care are ca scop optimizarea tuturor operatiunilor, dezvoltand si protejand mediul inconjurator.

Produse sanatoase.

Salumificio San Michele foloseste doar materii prime selectate, atat italiene, cat si din import. Carnea provine din ferme selectate cu care au relatii de lunga durata, in care sunt implementate toate criteriile de bunastare a animalelor. Totul se face cu un control meticulos asupra materiilor prime.

Fara nitrati sau nitriti adaugati.

"Niciunul dintre produsele noastre nu contine nitriti sau nitrati adaugati. Am inceput recent o incercare de a produce prosciutto cu niveluri mai scazute de sare, folosind o sare speciala din America de Sud, care nu este prelucrata industrial si nu contine potasiu adaugat."

Produse naturale

Salumificio San Michele garanteaza ca toate suncile sale – Parma si altele – sunt facute exclusiv din ingrediente naturale.

                                                 

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura de 0-7°C.

Adresa Producator

San Michele Via Pallavicina, 11 – 26010 Offanengo (CR)

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”