
MamaPan
MamaPan Paine intermediara cu seminte de floarea-soarelui
0,6 kgÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Painea intermediara e intens nutritiva si satioasa, furnizand organismului uman beneficiile nutritionale ale maialei, ale fainii integrale, dar si ale semintelor crude de floarea-soarelui care cresc nivelul de energie.
Despre producator
La brutaria MamaPan se face paine cu maia naturala, fara drojdie, o paine autentica, coapta pe vatra, cu miez gustos și coaja crocanta. Retetele sunt create de mame singure, care fac painea cu aceeasi dragoste cu care isi cresc copiii.
Conditii de depozitare
Temperatura cuprinsa intre 10-18 grade Celsius, loc racoros, ferit de umiditate.
Adresa producatorului
Strada Drumetului, nr. 2 A,
Sect. 3, Bucuresti
50% faina alba de grau, 50% faina integrala de grau, apa, sare, 5% maia naturala din faina integrala, 6% seminte crude de floarea-soarelui
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | kJ/222 kCal |
Grăsimi | 0.46 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.15 g |
Glucide | 47.52 g |
din care zaharuri | 2.35 g |
Proteine | 7.03 g |
Sare | 1.43 g |
Fibre | 12 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |