Alce Nero

Alce Nero ECO Ulei de masline extra virgin

500 ml
ECO
74,99 lei 149,98 lei/l

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Uleiul de masline extravirgin organic Alce Nero este produs exclusiv cu masline organice din soiuri italiene, inclusiv Coratina, Ogliarola si Carolea, care confera un ulei verde cu reflexe galbene si un gust echilibrat.

Maslinele cu care este produs uleiul de masline extravirgin Alce Nero provin din zone ale Italiei caracterizate prin ierni blande si veri calde si sunt cultivate in conformitate cu reglementarile ecologice de aproximativ 160 dintre cultivatorii nostri de masline.

Maslinele sunt culese manual si cu ajutorul unor facilitatori mecanici, pentru a minimiza daunele pe care le pot suferi fructele. Dupa recoltare, acestea sunt livrate la moara, unde incepe procesul de productie, destinat transformarii maslinelor in ulei, folosind tehnica extractiei la rece.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

Ulei extra virgin organic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică3478 kJ/828 kCal
Grăsimi92 g
inclusiv acizi grași saturați14 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine0 g
Sare0 g
Fibre0 g