PICK

PICK Mives Carnati picanti

200 g
18,49 lei 92,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carnati crud-uscati picanti cu gust placut pentru sandwich-uri si aperitive delicioase. frigider Se pastreaza in frigider, se consuma ca atare la prepararea sandwich-urilor.

Despre producator

Istoria Pick Szeged Zrt. datează din secolul al XIX-lea. Timp de 150 de ani Pick a fost un jucător important pe piața europeană a industriei alimentare și a fost liderul pieței de carne din Ungaria, oferind produse de calitate excelentă cunoscute și apreciate pe tot globul. Alegeți Szeged Zrt. are cea mai mare capacitate de producție a cărnii uscate din Europa Centrală și domeniul său de activitate acoperă întregul verticum al industriei cărnii, de la sacrificare până la distribuția cu ridicata și cu amănuntul a cărnii și a produselor din carne. În Ungaria, PICK este cel mai cunoscut nume de marcă din industria cărnii. Exportăm activ în 35 de țări; avem o filială în Germania și un birou de reprezentare comercială în Japonia.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

PICK SZEGED ZRT. H-6725 SZEGED, SZABADKAI ÚT 18.

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 4 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, slanina de porc , sare,condimente, boia de ardei iute (1,2%), boia de ardei dulce(1,0%), extract de condimente, colorant (extract de ardei rosu), zaharoza, conservanti (sorbat de potasiu, nitrit de sodiu), fum.Fara gluten, fara soia, fara lactoza, fara potentiator de aroma.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1937 kJ/468 kCal
Grăsimi42 g
inclusiv acizi grași saturați17 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine22 g
Sare3.7 g
Fibre g