Cinquepalmi

Cinquepalmi Tortelli Striati Al Tartufo

250 g

MEDIA DE 4 ZILE DE PROSPEȚIME

29,99 lei 119,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Tortelli fac parte din familia pastelor umplute, rezultate din uniunea dintre foaia de aluat cu ou si umpluturi la alegere, cu forme si continut variat. Pasta umpluta reprezinta un preparat traditional in toata Italia. Tortelli, format caracteristic regiunii Emilia-Romagna,  se mai regasesc si sub denumirea de cappellaccio (varianta  mai mare a formatului cappeletto care se deosebesc de tortellini prin modul de inchidere).  Tortelli, datorita dimensiunii lor pot fi facuti doar manual si noi le facem manual. Mai intai facem o foaie de aluat, dupa care aceasta se taie in patrate, dupa care se adauga umplutura, dupa care fiecare patrat se pliaza  intr-un triunghi, dupa care  capetele triunghiului se unesc in jurul unui deget. Usor, nu?
A se pastra intre 0 si 4 grade.
Se prepara termic, nu se consuma ca atare.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 4 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Faina de grau dur (gluten), ou, apa, branza Ricotta (zer de lapte, lapte de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), branza Grana Padano D.O.P. (lapte, sare, cheag). Trufe negre, ciuperci, ulei, aroma, pesmet, piper, CERNEALA DE SEPIA (sepia officinalis).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1393 kJ/333 kCal
Grăsimi9.3 g
inclusiv acizi grași saturați1.7 g
Glucide41.5 g
din care zaharuri4.6 g
Proteine11.5 g
Sare0.75 g
Fibre3.5 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Lapte
Moluste
Poate conține urme de:
Soia
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.