
Morbidi
Morbidi Salam cu peperoncino
180 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Aceasta carne procesata, la fel ca toate carnurile procesate sieneze, este produsa cu carne selectata, iar adaugarea de fistic da un gust de cea mai inalta calitate.
Se caracterizeaza prin untura taiata mic, care evidentiaza cantitatea foarte mare de carne slaba selectata utilizata in productie. Printre arome: sare, piper, trufe. Gustul este picant mediu.

Recomandare de consum
Ca aperitiv: se recomanda sa se guste cu un vin rosu de inalta calitate, pe o placa de taiere, insotita de miere, fructe si branzeturi, bine combinate cu paine toscana, sau intr-un crostino cu dovleac si rodie.
In Pizza: perfect pentru a fi adaugat pe Pizza .

Despre companie:
Totul a inceput in 1925, de la o mica fabrica de lactate din orasul vechi din Siena. De atunci, pentru localnici, numele Morbidi a devenit sinonim cu "a manca bine". De-a lungul anilor, familia Morbidi a fost intotdeauna capabila sa inoveze si sa se ridice la inaltimea provocarilor, iar in anii 1940, am inceput sa lucram cu carne de porc, urmata de lapte de oaie, in conformitate cu cele mai vechi traditii locale. De-a lungul generatiilor, am crescut intr-o afacere moderna, cu un ochi atent la sustenabilitate si un lant scurt de aprovizionare, dar nu am uitat niciodata de unde am inceput: intr-un loc minunat care ramane gata sa primeasca pe oricine trece prin inima Sienei.
Daca aveti nevoie de un moment de fericire si energie, solutia excelenta este sa gustati mezeluri si branzeturi Morbidi insotite de un vin bun si prieteni. De la inceput, puteti mirosi munca grea care este continuta in branzeturi, iar atunci cand gustati esenta laptelui de oaie natural si selectat, pare a fi in peisajul tipic al Toscanei. Cu toate acestea, cand le mananci veti simti gustul moale din gura. Aroma sa puternica va permite sa va simtiti multumiti si va ofera o energie speciala. Cand mananci o branza si un salam pe care nu te poti opri sa le mananci, este sigur, mananci originalul familiei lui Morbidi si fericirea ta incepe.

Patrizia, Antonio si Alessandra Morbidi
Depozitare:
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +14°C
Producator/Furnizor:
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana, 33 – 53035 Monteriggioni SIENA - ITALIA

Valabilitate
Carne de porc, sare, zahar (dextroza, zaharoza), ,chili >0.4%, condimente, arome.
antioxidant: E300 acid ascorbic,
conservanti: E252 saltpetru, E250 nitrit de sodiu
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 1706 kJ/411 kCal |
| Grăsimi | 31 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 11 g |
| Glucide | 2 g |
| din care zaharuri | 1 g |
| Proteine | 32 g |
| Sare | 4 g |
| Fibre | g |