Dragaica Rosie

Dragaica Rosie Vin rosu sec

0,75 l
18+
69,99 lei 93,32 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

In Dragaica Rosie se imbina eleganta soiului Feteasca Neagra cu forta Cabernet Sauvignon-ului, catifelarea Merlot-ului si picanteria Shiraz-ului. Echilibrat, armonios, cu nuante intense si placute ce dezvolta arome de prune uscate, coacaze, lemn putin ars si ciocolata cu lapte. Vinul rezultat este intens, echilibrat, cu o aroma puternica de coacaze negre, prune uscate, cacao si lemn usor prajit. Taninii bine copti sunt echilibrati de o aciditate placuta, alcoolul bine integrat si de un corp si finish prelung. Este un vin usor de asociat cu diverse mancaruri din porc, vita sau miel, iar supletea, complexitatea si convivialitatea gustativa il fac un companion perfect al intalnirilor amicale, de afaceri ori a serilor petrecute in familie.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +10°C...+12°C

Despre producator

Oprisor incearca in fiecare clipa sa le ofere oamenilor o parte din sufletul locului. Calitatea strugurilor cultivati pe colinele Oprisorului, impreuna cu maiestria celor ce ingrijesc mustul si vinul au o contributie esentiala la identitatea cramei.

In fiecare clipa este esential pentru Oprisor sa cizeleze si sa innobileze cele doua mari directii pe care s-a dezvoltat: Oltenia Profunda si Arta Vin. Pentru ca fiecare dintre ele reprezinta de fapt un prezent continuu.
Traditiile, obiceiurile, credintele Olteniei Profunde nu sunt altceva decat respiratii de zi cu zi, proaspete, ale unori valori ce surprind de fiecare data prin originalitatea si puterea lor.

Pretiozitatea conceptului de Arta si Vin reprezinta descoperirea continua a diferitelor forme de creativitate si punerea lor in valoare prin editii limitate, de colectie, ce depasesc granitele timpurilor.
Crama Oprisor este preocupata de promovarea performantei culturale si de aceea construieste permanent parteneriate cu institutiile marcante ale culturii nationale asemeni Muzeului National de Arta Contemporana, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Festivalul International de Teatru de la Sibiu etc.
Vinul este mereu un izvor de inspiratie, starneste emotie, leaga prietenii, insoteste viata pe tot parcursul ei, cu partile ei bune si rele. Astfel, Oprisor traieste fiecare clipa cu intensitate si incearca sa impartaseasca cu lumea.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Comuna Oprisor, 227335
Jud. Mehedinti, Romania

Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Shiraz

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.