Szekely Falat

Szekely Falat Carnati secuiesti

250 g

MEDIA DE 22 ZILE DE PROSPEȚIME

20,79 lei 83,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bucură-te de tradiția autentică a bucătăriei secuiești cu Szekely Falat Cârnați Secuiști, o delicatesă care îmbină măiestria artizanală cu aromele specifice regiunii. Acești cârnați secuiști sunt o călătorie gustativă în inima tradițiilor culinare locale. Carnatii secuiesti sunt o alternativa buna pentru un aperitiv sau o gustare.

Despre producator

Familia Benedek si-a infiintat intreprinderea de prelucrare a carnii in anul 2008, care a inceput sà opereze sub denumirea comerciala de Benedek. Activitatea societatii in sectorul alimentar a fost una exceptionala, mutandu-se in anul 2012, intr-o locatie care gazduia un abator in Gheorgheni inca din 1977. Gustoasele noastre produse Székely Flat sunt fabricate de atunci in acest loc. Pe langà produsele din carne de porc (inclusiv specia mangalita), sunt disponibile si specialitäti din carne de pasàre, carne de cal, oaie, vita si vânat. Deoarece este foarte important pentru noi sà mentinem sanatatea consumatorilor nostri si a familiilor acestora, fabricam numai produse farà aditivi sau conservanti, folosind metoda traditionala a afumatului la rece. Am fost intotdeauna atenti la indeplinirea asteptarilor consumatorilor, respectarea cerintelor legale, a reglementarilor privind siguranta alimentelor, igiena si mediul, precum si a standardelor etice si morale care constituie conditii prealabile pentru o activitate de succes. De asemenea, societatea noastra garanteaza increderea consumatorilor prin sisteme de asigurare a calitatii si standarde de sigurantà alimentara utilizate in toata Europa. Ne straduim sa extindem incontinuu gama de produse si chiar sa cream cerere nouà datorita strategiei noastre orientate spre viitor cu idei de produse inovatoare. Ne mentinem permanent angajamentul fata de imbunatatirea generala a calitatii produselor din carne si satisfacerea maxima a cerintelor consumatorilor in ceea ce priveste gustul. Vom continua sa privim spre viitor cu aceasta atitudine prospectiva punand in prim plan imbunatatirea continua.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Strada Kossuth Lajos 211, Gheorgheni 535500, Romania.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 22 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 10 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”
Nu

Spata porc 60%, carne porc 20%, slanina porc 14%, sare, condimente naturale

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică4.14 kJ/456.58 kCal
Grăsimi25.23 g
inclusiv acizi grași saturați3.4 g
Glucide0.16 g
din care zaharuri37.9 g
Proteine15.7 g
Sare g
Fibre3.01 g