Casa Modena

Casa Modena Mortadella Bologna PGI cu fistic

125 g
14,99 lei 119,92 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mortadella este o specialitate italiana preparata din carne de porc, cunoscuta in Bologna de peste 6 secole ce se bucura de protejarea indicatiei geografice nu doar in capitala regiunii Emilia-Romagna, ci si in regiunile vecine. 

Despre producator

Casa Modena și Parmareggio reprezintă împreună una dintre cele mai mari companii din sectorul alimentar din Italia. O poveste de sinergii: Grupul nostru provine din unirea experiențelor, gusturilor și tradițiilor aparținând diferitelor mărci împrăștiate pe întreg teritoriul național.

Suntem o companie cu ochi spre viitor, dar care păstrează legături puternice cu zona noastră. Natura este casa noastră și a o proteja este datoria noastră. Având în vedere acest lucru, ne străduim în mod constant să facem fabricile și fazele noastre de producție durabile și cu un impact redus asupra mediului, respectând totodată

regiunea şi comunitatea.

Produsele Casa Modena și Parmareggio sunt sigure și controlate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Credem că nu există nimic mai important decât garantarea clienților cea mai înaltă calitate și gustul unic care a făcut din Emilia Romagna simbolul alimentației bune și sănătoase în întreaga lume:

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Gherbella 320, 41126 Modena, Italy

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Carne de porc, sare, fistic (0,6%), condimente, arome naturale, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservanti: nitrit de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1180 kJ/285 kCal
Grăsimi25 g
inclusiv acizi grași saturați9.4 g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine15 g
Sare1.9 g
Fibre g

Alergeni

Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.