Karpaten Meat

Karpaten Meat Vrabioara de vita Angus origine Romania, maturata min. 21 zile

cca 1,1 kg

MEDIA DE 12 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 219,99 lei 199,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Karpaten Meat Vrabioara de vita Angus, maturata minim 21 zile.

Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.

Parte componenta a roastbeefului, vrabioara se regaseste in zona lombara a coloanei si face trecerea spre pulpa; bogata in insertii de grasime intramusculara, ca si antricotul, se preteaza foarte bine pentru prepararea la gratar.

Metoda de gatire
La gratar – se portioneaza vrabioara de vita in felii de 2 cm grosime; inainte de gatire se aduce lent la temperatura camerei; in functie de gradul de gatire dorit (in sange, mediu sau bine facut), se pune carnea pe gratarul foarte bine incins si se tine cate 3-5 minute pe fiecare parte. Pentru gratar nu se folosesc condimente inainte de gatire.
La tigaie – se condimenteaza feliile de vrabioara cu sare, piper sau alte condimente; se incinge putin ulei de masline in tigaie, apoi se adauga feliile de vrabioara de vita. Cand sucul din carne incepe sa apara la suprafata, trebuie intoarsa felia. Timpul de gatire este in jur de 8-10 minute.

Mod de intrebuintare

A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.

Se poate prepara la gratar/grill sau tigaie.

Despre producator

Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.

 

Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.

Conditii de depozitare

A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.

Adresa Producator

KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL

Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 12 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”