
San Vincenzo
San Vincenzo Pancetta (2 x 85 g)
170 gMEDIA DE 25 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pancetta este un alt produs italian din carne de porc uscată, dar, spre deosebire de guanciale, este realizată din carne de burtă sau slănină de porc. Această carne este sărată și adesea condimentată cu usturoi, piper și alte mirodenii, apoi este lăsată să se usuce sau să se matureze. Pancetta poate fi găsită în diverse forme, cum ar fi pancetta plată (stesa), pancetta rulată (arrotolata), sau chiar afumată în anumite regiuni.
Pancetta este folosită în mod tradițional în bucătăria italiană și este un ingredient comun în multe rețete. Are o textură mai moale și mai puțină grăsime decât guanciale, dar oferă totuși un gust sărat și bogat. Pancetta este adesea utilizată în paste, salate, sosuri și aperitive. În multe rețete internaționale, pancetta poate să servească drept substitut pentru guanciale sau bacon, deoarece oferă o aromă intensă și o textură plăcută.
Producător:
Salumificio San Vincenzo a fost fondat în 1977 în Calabria, la marginea Parcului Național Sila și este înconjurat de aer care, conform studiilor științifice recente, este printre cele mai curate din Europa. Compania noastră este specializată în producția de mezeluri tipice calabreze pe care familia noastră de maeștri mezeluri le desfășoară din 1905. Vorbim despre o tradiție legată și de utilizarea celebrului ardei iute calabrian folosit ca ingredient caracteristic pentru produsele noastre. specialități picante: 'nduja, cârnați, spienata și multe altele. Printre punctele noastre forte se numără selecția celor mai bune materii prime: o mare parte din producția noastră este legată de utilizarea cărnii de porc calabrese controlate și certificate. De fapt, producem mezeluri D.O.P. din Calabria (carnati, soppressata, capocollo, pancetta), mezeluri de porc negru din Calabria si toate mezelurile traditionale calabrese. Toate mezelurile noastre sunt lipsite de coloranti, gluten si derivati din lapte sau fara nici un fel de alergen, fiind imbogatite exclusiv cu condimente si arome din pamantul nostru. Am brevetat alte specialități precum caciosalumi și astăzi producem, pe lângă brânzeturile tipice calabreze, și paste proaspete „Campo Silano” din gris italian și apă pură de Sila. Ne pasă de originile noastre, dar privim cu atenție către viitor: avem sisteme de ultimă generație, ambalaje inovatoare care răspund nevoilor pieței în continuă evoluție și avem cele mai importante certificări internaționale (BRC, IFS, ISO22005).
Valabilitate
carne de porc (origine UE), sare, dextroza si zahar, aroma de fum, piper negru, antioxidant: E300, conservanti: E252 si E250
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1830 kJ/437 kCal |
Grăsimi | 41 g |
inclusiv acizi grași saturați | 17.3 g |
Glucide | 1.1 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 14.6 g |
Sare | 3.75 g |
Fibre | 0 g |