Ciuperci shiitake

250 g

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

22,99 lei 91,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ciuperci Shiitake

Ciupercile Shiitake au dimensiuni mici pana la medii, cu palarii cu diametrul de 3-5 cm, atasate de tulpini subtiri. Palariile au culori de la maro deschis la maro inchis si au o forma larga, de umbrela, cu o margine ondulata caracteristica. In interior, carnea de culoare crem este ferma si spongioasa. Sub palarie, lamelele albe sunt strans dispuse, nu sunt atasate de tulpina si, in functie de maturitate, poate exista si un val subtire care acopera lamelele. Tulpina ,de culoare crem pana la maro deschis, este neteda, dura si fibroasa.

Ciupercile Shiitake au un gust bogat, carnos si untos cand sunt gatite. Desi puteti manca shiitake crude, aroma lor este mult mai pronuntata si dezvoltata atunci cand sunt gatite.

Se cultiva in camera de cultura dotate cu echipamente care asigura parametrii de crestere: caldura, umiditate, CO2, ventilatie.

 

DEPOZITARE

Se pastreaza la 2-4 grade C, se pot consuma in 7-10 zile de la recoltare.

 

INFORMATII NUTRITIONALE

19g de ciuperci contin:

6.5 caloriii

1.3g carbohidrati

0.4g proteine

sodiu 1.7mg

potasiu 58mg

fosfor 66 mg

fibra dietetica 0.5g

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”