Alce Nero

Alce Nero ECO Sos Rosii cu pulpa

500 g
ECO
24,99 lei 49,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pulpa de tomate ECO Alce Nero este facuta din rosii cultivate in Italia.

Rosiile sunt recoltate in iulie, august si septembrie si sunt prelucrate pentru a-si pastra aromele, parfumul si proprietatile nutritive.

Rosiile se spala, se selecteaza, se curata de coaja si se taie cubulete in pregatirea fazei urmatoare, se adauga pasta de tomate si apoi produsul este incalzit la temperaturi ridicate, imbuteliat si pasteurizat pentru a garanta stabilitatea acestuia in timp.

Piureul de tomate ECO  Alce Nero nu contine aditivi sau sare adaugata.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider dupa deschidere si se foloseste in 3-4 zile.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

Rosii in cubulete (96%), concentrat de tomate (4%)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică126 kJ/30 kCal
Grăsimi0.2 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide4.9 g
din care zaharuri4.6 g
Proteine1.6 g
Sare0 g
Fibre1.3 g