Livrare

Coș

Alce Nero

Alce Nero ECO Tagliatele din grau dur

250 g
ECO
13,29 lei 53,16 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Tagliatelele din grau dur ecologic Alce Nero sunt facute numai din grau dur organic cultivat in Italia.

Procesul riguros de productie foloseste apa de izvor din Alpii Trentino pentru a crea o pasta care nu se gateste niciodata in exces.

Datorita latimii si porozitatii sale, tagliatellele de grau dur Alce Nero garanteaza o aroma invaluitoare si se potrivesc pentru servire cu sosuri de legume sau carne, pentru preparate mai traditionale.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

Gris de grau dur bio, apa

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1483 kJ/353 kCal
Grăsimi1.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide72 g
din care zaharuri2.5 g
Proteine12 g
Sare0 g
Fibre3 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.