Alce Nero

Alce Nero ECO Zahar brun din trestie Demerara

500 g
ECO
28,99 lei 57,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zaharul din trestie de zahar organic Demerara provine de pe terenuri renumite de cultivare a zaharului din Paraguay si este certificat Fairtrade.

Trestia de zahar este cultivata in conformitate cu specificatiile agriculturii ecologice, fara niciun tratament chimic sintetic si cu utilizarea exclusiva a ingrasamintelor organice.

De culoarea chihlimbarului,zaharul din trestie de zahar Demerara se distinge prin aroma sa delicata caramelizata si prin boabele grosiere.

Mod de intebuintare

Este ideal pentru indulcirea ceaiurilor, cafelei si a altor bauturi.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis pachetul, pentru depozitare corespunzatoare, inchideti ermetic punga sau utilizati un recipient etans.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

zahar organic din trestie Demerara

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1700 kJ/400 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide100 g
din care zaharuri100 g
Proteine0 g
Sare0 g
Fibre0 g