Alce Nero

Alce Nero ECO Zahar brun Fairtrade

500 g
ECO
25,99 lei 51,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zaharul integral din trestie de zahar Alce Nero provine din cele mai bune terenuri de cultivare a zaharului din Peru si Guatemala.

Zahar brun obtinut de la mici fermieri ecologici. Alce Nero face parte din Cooperativas Sin Fronteras, o organizatie care, inca de la infiintare, promoveaza principiile calitatii si integritatii materiilor prime si, mai presus de toate, sustenabilitatea sociala si de mediu.

Pana in prezent, implica peste 14.000 de familii de producatori din America Latina. Acest tip de zaharbrun este un produs intreg, obtinut direct din extragerea sucului de trestie de zahar, urmat de nicio rafinare ulterioara.

Zaharul integral din trestie Alce Nero are o aroma caramelizata.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis pachetul, pentru depozitare corespunzatoare, inchideti ermetic punga sau utilizati un recipient etans.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

Zahar integral din trestie de zahar organic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1639 kJ/386 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide96 g
din care zaharuri64 g
Proteine0.6 g
Sare0.13 g
Fibre0 g