Karpaten Meat

Karpaten Meat Cowboy Steak Angus origine Romania, maturat min. 21 zile

cca 0,87 kg

MEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME

Salvează-mă pentru 179,16 lei

cca

 238,89 lei 273,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.

Suculent si foarte aromat, cu marmorare generoasa pe toata suprafata, cowboy steakul este un antricot cu os care are osul curatat de capac, asemenea tomahawkului, numai ca osul proeminent este mai scurt: 3,5 cm in loc de 7 cm, cat are tomahawkul.

Metoda de gatire
Gratar – fiind la fel de gros ca si tomahawkul, cowboy steakul se prepara la gratar mai intai cel putin 15 minute la caldura indirecta, pe jumatatea calduta a grilului, pana cand centrul steakului ajunge la 95-100°C; atunci se inlatura de ce gratar, se impacheteaza in folie de aluminiu si se lasa la odihnit inca 15 minute; apoi se incinge bine gratarul si se frige bucata de carne pe partea cu jar cate 1 minut pe fiecare parte. Se lasa din nou la odihnit 10 minute.
Tigaie & cuptor – bucata groasa de cowboy steak se poate marina 3-4 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider bine acoperit cu un mix de condimente macinate grosier: chimen, coriandru, piper, paprika, oregano si usturoi. Readus la temperatura camerei, se frige cate 4-5 minute pe fiecare parte intr-o tigaie larga si groasa din fonta, apoi se transfera in cuptorul preincalzit la 200°C si se tine 15-20 de minute pe gratarul cuptorului pozitionat central. Steak-ul ajunge la gradul de coacere medium-rare cand termometrul de carne inregistreaza 52°C la interior. Se scoate din cuptor si se lasa la odihnit 10 minute.

Mod de intrebuintare

A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.

Se poate prepara la gratar sau tigaie.

Despre producator

Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.

 

Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.

Conditii de depozitare

A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.

Adresa Producator

KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL

Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 6 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”