Alfredo Seafood

Alfredo Seafood ECO Somon Afumat Feliat

100 g

MEDIA DE 7 ZILE DE PROSPEȚIME

ECO
36,99 lei 369,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

700+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Somon Afumat Feliat BIO 100g are multe vitamine și minerale care oferă beneficii majore pentru sănătate. Introdu carnea de pește în dieta uzuala, este o sursă importantă de acizi grași omega-3 care menține sănătatea creierului și a inimii. Conține, de asemenea, seleniu, care, consumat regulat, poate reduce riscul apariției multor afecțiuni. Somonul BIO este crescut si procesat respectand riguros toate recomandarile UE, are o calitate superioara, o consistenta ferma, un procent natural de grasimi cu o culoare tipica si cu un gust deosebit.

Despre producator

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Alfredo Seafood crede în stabilitate, în relațiile de lungă durată între parteneri, în profesionalism, reușind să răspundă cerințelor clienților în orice sezon cu produse de cea mai bună calitate livrate la termenul stabilit. Alfredo Seafood crede în grija cu care trebuie tratată mâncarea sănătoasă de la producători până pe masa consumatorului.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura de 0-4 grade.

Adresa producatorului

Intrarea Binelui 1A București, sector 4

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 7 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.