
Morbidi
Morbidi Pecorino cu trufe negre
450 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Este branza Pecorino produsa cu lapte pasteurizat. In timpul procesarii, Candidum pennicillum este plasat direct in cazan. Casul este rupt in bucati mari pentru a pastra o umiditate mai mare si pentru a avea un produs cremos. Dupa aproximativ 15 zile, la prima formare a mucegaiului pe suprafata, este infasurat in hartie. Maturizarea completa are loc dupa aproximativ 30/40 de zile. Pe masura ce produsul se maturizeaza, capata cremozitate si aroma, motivul pentru care am infasurat in hartie este mentinerea maturarii corecte a matritei.
Branza moale pecorino cu consistenta cremoasa si moale, cu mucegai alb in crusta, gust dulce si delicat, de asemenea, mai ales ca are in interior fulgi de trufe.
Recomandare de consum
Ca aperitiv: se recomanda sa se guste cu vinuri rosii usoare, insotita de fructe (pere), si mezeluri.
Despre companie:
Totul a inceput in 1925, de la o mica fabrica de lactate din orasul vechi din Siena. De atunci, pentru localnici, numele Morbidi a devenit sinonim cu "a manca bine". De-a lungul anilor, familia Morbidi a fost intotdeauna capabila sa inoveze si sa se ridice la inaltimea provocarilor, iar in anii 1940, am inceput sa lucram cu carne de porc, urmata de lapte de oaie, in conformitate cu cele mai vechi traditii locale. De-a lungul generatiilor, am crescut intr-o afacere moderna, cu un ochi atent la sustenabilitate si un lant scurt de aprovizionare, dar nu am uitat niciodata de unde am inceput: intr-un loc minunat care ramane gata sa primeasca pe oricine trece prin inima Sienei.
Daca aveti nevoie de un moment de fericire si energie, solutia excelenta este sa gustati mezeluri si branzeturi Morbidi insotite de un vin bun si prieteni. De la inceput, puteti mirosi munca grea care este continuta in branzeturi, iar atunci cand gustati esenta laptelui de oaie natural si selectat, pare a fi in peisajul tipic al Toscanei. Cu toate acestea, cand le mananci veti simti gustul moale din gura. Aroma sa puternica va permite sa va simtiti multumiti si va ofera o energie speciala. Cand mananci o branza si un salam pe care nu te poti opri sa le mananci, este sigur, mananci originalul familiei lui Morbidi si fericirea ta incepe.
Patrizia, Antonio si Alessandra Morbidi
Depozitare:
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +14°C
Producator/Furnizor:
SALCIS sas di Morbidi A. & C Strada Provinciale Colligiana, 33 – 53035 Monteriggioni SIENA - ITALIA
LAPTE de oaie pasteurizat, trufe (tuber aestivum vitt) min. 1% sare, cheag. Tratament de suprafata: conservanti: E235, E202
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1645 kJ/397 kCal |
Grăsimi | 33 g |
inclusiv acizi grași saturați | 22 g |
Glucide | 1.8 g |
din care zaharuri | 1.8 g |
Proteine | 23 g |
Sare | 1.6 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |