Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Ubomi

Ubomi Espresso Classico Cafea boabe

1 kg
56,09 lei 56,09 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Preț Xtra:

50,48 lei

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Boabele de cafea prajite au fost cultivate pe plantatii de cafea. Espresso Classico este un amestec 50% de Arabica si 50% Robusta.

Aciditate: Fiecare boaba de cafea contine in mod natural acizi din fructe, deoarece cafeaua este un fruct. De obicei, veti gasi mai multi acizi in boabele Arabica decat in Robusta. Acelasi lucru este valabil si pentru nivelul de prajire. In cafeaua prajita usor, acizii sunt mai pronuntati decat in cafeaua prajita inchisa la culoare. Cu toate acestea, aceasta aciditate nu este un semn al unei prajiri slabe. Dimpotriva, ei confera cafelei un gust fructat placut. Cafeaua cu un continut ridicat de aciditate va fi apreciata de iubitorii de arome mai picante si racoritoare. Pentru cei care prefera o ceasca mai picanta, cu o aroma plina si o nota de ciocolata, va recomandam sa optati pentru o cafea cu un continut scazut de aciditate.


Nivelul de prajire: Nivelul de prajire va va spune cat de puternic au fost prajite boabele de cafea. In general: Cu cat nivelul de prajire este mai scazut, cu atat aciditatea cafelei este mai pronuntata - o aroma proaspata fructata. Cu cat nivelul de prajire este mai ridicat, cu atat aroma cafelei este mai pronuntata - o aroma puternica de cafea cu note de ciocolata.


Gust: Cafeaua cu o valoare gustativa mai scazuta are un gust mai delicat si mai simplu. Cafeaua cu o valoare gustativa mai mare are un gust complex si multistratificat. Totusi, numarul de arome recognoscibile este intotdeauna decisiv.

Intensitate: Determina cat de intense apar aromele decisive in cafea. Nu numarul de arome conteaza, ci cat de puternice si intense sunt gustate. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat gustul este mai intens.

Boabele de cafea sunt recoltate si apoi prajite lent in tambure la o temperatura maxima de 210 °C timp de 20 de minute. Acest lucru ofera boabelor timp sa-si dezvolte aroma intensa si gustul armonios.


Despre Ubomi...


A bea o cafea excelenta nu inseamna neaparat sa depasesti bugetul. Marca Ubomi este un exemplu excelent in acest sens. Nu este vorba de orice marca de cafea. Magia sa consta in combinatia dintre pret excelent, gust si sustenabilitate, pe care pur si simplu o veti adora.


Si inca un fapt interesant - stiati ca marcile noastre Miil, Moddia, Moddia Baby, Lambini, Ubomi, Pauu, Dacello, Yutto, Kitchin si Pappudia sunt membre ale aceleiasi produse Rohlik la preturi reduse? Nu stiati? Atunci nu stiti ce pierdeti! Ar trebui sa incercati - 100 din 100 de rulouri le recomanda.

Utilizare

Macinati cafeaua si preparati-o dupa preferinte. O recomandam pentru prepararea cafelei intr-un aparat automat de cafea, un aparat de cafea cu parghie sau un moka.

Despre producator

Prajitoria Minges este o afacere de familie cu radacini germane, care dateaza din 1932. Filosofia companiei este producerea si vanzarea de cafele premium - boabe, cafea macinata si capsule de cafea. Boabele de cafea sunt rafinate printr-un proces de prajire delicata si lunga, in conformitate cu motto-ul „Lucrurile bune dureaza mult”.

 

Depozitare

A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Minges Kaffeerösterei GmbH
Industriering 17
96149 Breitengüßbach
Germania

50% Arabica, 50% Robusta boabe de cafea prajita