
Edenia
Edenia Piure de dovleac
400 gLivrare în 2 ore
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Dovleac fiert, pasat si congelat in forma de peleti, usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute, pe foc sau la microunde.
Piure: fara apa adaugata
Supa crema: cu apa adaugata
2 portii a cate 200 grame/punga
Recomandare de preparare
Oala: puneti peletii de dovleac intr-o oala potrivita, la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
Cuptor cu microunde: puneti peletii de dovleac intr-un vas termorezistent cu capac si introduceti in cuptorul cu microunde la 900 W. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 7 minute.
Supa crema:
Oala: puneti peletii de dovleac intr-o oala potrivita si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de dovleac. Incalziti la foc mediu si amestecati continuu pana la omogenizare. Asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Timp de preparare: pentru 200 g (1 portie) – 4 minute / pentru 400 g (2 portii) – 9 minute.
Cuptor cu microunde: puneti peletii de dovleac intr-un vas termorezistent cu capac si adaugati cate 50 ml apa pentru fiecare 100 g peleti de dovleac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde, la 900 W timp de 3 minute, apoi amestecati si incalziti inca 2 minute. La final amestecati si asezonati dupa gust cu sare, piper, unt sau ulei de masline.
Conditii de depozitare
A se pastra congelat - 18 °C.
Dovleac
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 66 kJ/16 kCal |
Grăsimi | 0.3 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 2.1 g |
din care zaharuri | 1.8 g |
Proteine | 0.6 g |
Sare | 0.02 g |
Fibre | 1.1 g |