Kitchin

Kitchin ECO Penne Rigate integrale n.144

500 g
ECOCea mai bună achiziție
6,19 lei 12,38 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cautati o optiune de paste delicioase si sanatoase? Nu cautati mai departe decat Penne integrale, facute din grau integral organic cultivat in Italia!

O optiune de paste organice din cereale integrale este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa adauge alimente mai bogate si hranitoare in dieta lor. Incercati astazi Penne ontegrale si gustati singur diferenta!

Sunt fabricate din ingrediente organice, ceea ce inseamna ca graul folosit pentru a face pastele a fost cultivat fara a utiliza pesticide sintetice, ingrasaminte sau alte substante chimice si a fost produs in conformitate cu standardele inalte pentru agricultura ecologica definite de standardele Uniunii Europene. Aceasta inseamna ca producatorul a indeplinit cerinte stricte in ceea ce priveste metodele de agricultura, procesare si transport.

Mod de utilizare

Pentru un gust perfect, fierbeti nu mai mult de 11 minute.

Despre KITCHIN

Nivel ridicat de calitate si pret mic, aceasta este KITCHIN, marca noastra privata. Cumpararea de produse de inalta calitate pentru gatit nu inseamna neaparat ca va va perturba bugetul. Marca Kitchin nu este orice alta marca de marfuri, este un exemplu de succes. 

Ati auzit despre celelalte marci private ale noastre Miil, Sutcha, Moddia, Ubomi si Yutto? Toti sunt membri ai unei familii cu un raport excelent calitate-pret. Alegand aceste marci cumperi produse de calitate la preturi avantajoase! Economisiti bugetul familiei. cu marcile noastre!

Producator

Compania lui Flavio Pagani, Valdigrano, a fost fondata in 1997 ca o afacere de familie. Cu toate acestea, know-how-ul si experienta dobandite de familia Pagani au radacini mai adanci: trei generatii ale familiei produc paste italiene cu pasiune si daruire de peste saptezeci de ani.

Adresa producator

VALDIGRANO
Via Borsellino 35/37
25038 Rovato (BS) – Italia

100% grau dur

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1480 kJ/350 kCal
Grăsimi2.2 g
inclusiv acizi grași saturați0.4 g
Glucide67 g
din care zaharuri3.2 g
Proteine12 g
Sare0.01 g
Fibre7 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.