Edenia

Edenia Mazare fina congelata

1 kg
 15,29 lei 15,29 lei/kg
Țara: Belgia,

Pregatim cu atentie mazarea pentru tine: culegem cele mai bune pastai si selectam boabele conform celor mai inalte standarde.

Pentru ca o congelam rapid, la doar cateva ore de la recoltare, mazarea Edenia isi va pastra intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

Boabele verzi si proaspete de mazare, pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt si o sursa importanta de fier si fibre.

Nu se decongeleaza inainte de gatire.

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

  • Gatit rapid
  • Fara pierderi
  • Disponibilitate tot anul

     

Instructiuni de preparare:

Oala:
Intr-o oala cu apa clocotita se adauga produsul congelat si se lasa la foc mediu 6-8 minute de cand apa a dat iar in clocot.

Tigaie:

Intr-o tigaie incinsa adaugati produsul congelat si amestecati in mod constant la foc mediu timp de 5-7 minute.

Microunde:

Scoateti din punga produsul congelat si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac, adaugati 2-3 linguri de apa, puneti capacul si introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalziti 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos produsul din cuptorul cu microunde asteptati 1 minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti. A nu se recongela dupa decongelare!

Conditii de depozitare

-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
-6 °C timp de o saptamana