Livrare

Coș

Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Paine 100% naturala, dospita cu maia. Paine artizanala obtinuta in 24 de ore. Aluat fermentat natural cu maia salbatica. Produs artizanal.

Valabilitate medie de la momentul livrarii: 2 zile.

Valabilitate minima garantata de la momentul livrarii: 1 zi.

Despre producator

Povestea Michael Artisan Bakery a inceput in anul 2015 cu doua painici coapte in cuptorul de acasa. Hotararea, vointa si misiunea in care producatorul a crezut cu tarie a reprezentat motivatia sa infiinteze o brutarie artizanala in care sa produca doar paine sanatoasa, curata, fara amelioratori sau conservanti.

Toate produsele sunt obtinute din ingrediente naturale. Aluaturile sunt dospite lent cu maia naturala, autentica, acel ferment natural obtinut doar din faina si apa. Procesul de productie este unul artizanal. Pregatirea materiilor prime, coacerea sau hidratarea semintelor, hranirea maielelor, divizarea bucatilor de aluat, modelarea acestora sunt procedee manuale, realizate de lucratori artizani.

Se folosesc fainuri superioare, fara de care calitatea nu ar fi aceeasi. De asemenea, se folosesc seminte atent selectionate coapte si hidratate in bucatarie.

Procesele de dospire si de coacere sunt strict monitorizate astfel, miezul obtinut este unul alveolat, aerat, bine dezvoltat si copt. Painile sunt coapte cu grija in cuptor pe vatra.

faina alba de GRAU, faina integrala de GRAU, seminte de in 2,5%, maia 20% (apa, faina de GRAU ), apa, sare.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică879 kJ/207 kCal
Grăsimi1.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.43 g
Glucide39.74 g
din care zaharuri0.48 g
Proteine6.59 g
Sare1.06 g
Fibre2.91 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.