Sari peste navigare
  • Comandă de 500 de lei și primești 50 de credite!
    *Campanie valabilă astăzi, 20 decembrie, cu livrare în aceeași zi.
  • Informații privind modificarea comenzilor adiționale
    Pentru ca fiecare livrare să decurgă fără probleme, completarea comenzii este posibilă până cu 24 de ore înainte de livrare. Îți recomandăm să plasezi comanda puțin mai devreme decât de obicei.

Cumpără ingredientele necesare sub rețetă

Ingrediente

  • 200 g tempeh
  • 150 g tăiței de orez
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură ulei de susan
  • 1 lingură ghimbir proaspăt, ras
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 100 g buchețele de broccoli
  • 2 fire de ceapă verde pentru decor

Mod de preparare

  • 1
    Taie tempeh-ul în fâșii de ½ cm. Mărunțește usturoiul și rade ghimbirul. Taie ardeiul subțire, iar broccoli în buchețele mici.
  • 2
    Gătește tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj
  • 3
    Încălzește jumătate din uleiul de susan într-un wok și prăjește tempeh-ul până devine auriu pe ambele părți (aprox. 3 minute pe fiecare parte). Pune-l deoparte.
  • 4
    Adaugă restul uleiului în wok, apoi sotează usturoiul și ghimbirul timp de 30 de secunde.
  • 5
    Adaugă ardeiul și broccoli, gătește 3–4 minute până sunt crocante-fragede.
  • 6
    Adaugă tăițeii gătiți și tempeh-ul înapoi în wok, toarnă sosul de soia și amestecă bine.
  • 7
    Taie ceapa verde și presară deasupra înainte de servire, cât e cald.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente