Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 200 g tempeh
- 150 g tăiței de orez
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingură ulei de susan
- 1 lingură ghimbir proaspăt, ras
- 2 căței de usturoi
- 1 ardei gras
- 100 g buchețele de broccoli
- 2 fire de ceapă verde pentru decor
Mod de preparare
- 1Taie tempeh-ul în fâșii de ½ cm. Mărunțește usturoiul și rade ghimbirul. Taie ardeiul subțire, iar broccoli în buchețele mici.
- 2Gătește tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj
- 3Încălzește jumătate din uleiul de susan într-un wok și prăjește tempeh-ul până devine auriu pe ambele părți (aprox. 3 minute pe fiecare parte). Pune-l deoparte.
- 4Adaugă restul uleiului în wok, apoi sotează usturoiul și ghimbirul timp de 30 de secunde.
- 5Adaugă ardeiul și broccoli, gătește 3–4 minute până sunt crocante-fragede.
- 6Adaugă tăițeii gătiți și tempeh-ul înapoi în wok, toarnă sosul de soia și amestecă bine.
- 7Taie ceapa verde și presară deasupra înainte de servire, cât e cald.

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!
