• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
2 PorțiiNou

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru rață

  • 2 pulpe de rață, fie întregi, fie tăiate în bucăți
  • 2 bucati de anason stelat
  • 2 buc lemongrass
  • Ulei vegetal
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Ingrediente pentru sosul de portocale

  • 400ml suc proaspăt de portocale
  • 1/4 cană de zahăr
  • 1/4 cană zeama de lamâie
  • 1 bucată de 5 cm de ghimbir dat pe răzătoare
  • 2 căței de usturoi tocați mărunt
  • 10ml sos de pește
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingură de amidon de porumb dizolvat în 2 linguri de apă
  • Coaja rasă de la o portocală (fără partea albă
  • Ceapă verde pentru servire

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1Condimentați-le cu sare și piper după gust.
  • 2Încigeti ulei intr-o tigaie adâncă și prăjiți la foc rapid pulpele de rață, aproximativ 10-15 minute (până devin rumene și crocante).
  • 3Adăugați apa, anasonul si lemongrass-ul. Lăsați apa să dea în clocot, apoi reduceți căldura și acoperiți tigaia.
  • 4Lăsați pulpa de rață să fiarbă timp de aproximativ 25-40 de minute sau până când carnea este fragedă și gătită. Scoateți-le pe un platou.
  • 5În aceaași tigaie, peste zeama rămasă (scoateți din grăsime dacă este prea multă, îndepărtați lemongrass-ul) adaugați usturoiul, ghimbirul, sucul de portocale, sucul de lamaie, sosul de peste, zaharul, sosul de soia si dați-le într-un clocot. Lăsați focul mic si adăugați încă o cană de apă.
  • 6Adăugați pulpa de rață inapoi in tigaie. Lăsați-o să fiarbă, partial acoperita, timp de încă 20-30 minute, astfel încât pulpa de rață să se impregneze cu gustul sosului.
  • 7Îngroșați sosul. Adăugați amestecul de amidon de porumb și apă în tigaie, amestecând constant. Lăsați sosul să fiarbă timp de 1-2 minute până când se îngroașă.
  • 8Scoateți tigaia de pe foc și serviți Vit Nau Cam fierbinte. Garnisiți cu coajă de portocală rasă și, dacă doriți, cu frunze de ceapă verde tocate sau ardei iute feliat. Poate fi servit alături de orez basmati sau Jasmine simplu sau cu legume.

Ingrediente pentru rață

Ingrediente pentru sosul de portocale