Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- 400g de brânză gruyere
- 200g de brânză emmental
- 1 cățel de usturoi
- 200ml de vin alb sec
- 1 linguriță de amidon de porumb
- 1 praf de nucșoară
- 1 strop de lichior de vișine
- Crutoane
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Freacă interiorul oalei cu usturoi (pentru acea aromă subtilă).
- 2Toarnă vin alb, încălzește-l ușor (dar nu îl lăsa să fiarbă!).
- 3Adaugă treptat brânzeturile rase, amestecând constant până se topesc.
- 4Amestecă amidon de porumb cu suc de lămâie și adaugă-l în oală pentru o textură fină.
- 5Adaugă un praf de nucșoară (și un strop de Vișinată dacă vrei să impresionezi).
- 6Înmoaie, rotește, savurează. Repetă până oala e goală.
Tip
Dacă fondue-ul devine prea gros, adaugă un strop de vin. Dacă e prea subțire, amestecă mai multă brânză (evident). 🫕😏

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!