• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru carne

  • 3 linguri de pesmet
  • 3 lingurițe de curry pasta
  • 2 linguri de coriandru boabe
  • 2 linguri de zahăr brun
  • Ulei vegetal pentru prăjire
  • Puțin piper
  • Puțină sare
  • 450g de carne tocată
  • 1 ardei iute
  • 50g ceapă
  • 2 linguri zeamă de lămâie

Ingrediente pentru sos (dip)

  • 3 linguri de coriandru boabe
  • Puțin piper
  • Sare după gust
  • 150 ml

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Tăiem ardeiul iute, îi scoatem semințele și îl tăiem mărunt.
  • 2Amestecăm toate ingredientele într-un bol și lăsăm la frigider 20 de minute.
  • 3Împărțim carnea în 12 bucăți și le modelăm sub formă de biluțe.
  • 4Punem într-o tigaie ulei din abundență și prăjim chifteluțele la foc mediu până când se rumenesc. Așezăm chifteluțele pe o farfurie tapetată cu șervețele de bucătărie care să absoarbă grăsimea în exces.

Prepararea sosului

  • 1Amestecăm iaurtul cu coriandrul și adăugăm sare după gust.
Sezamo

Ingrediente pentru carne

Ingrediente pentru sos (dip)