Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente pentru carne
- 3 linguri de pesmet
- 3 lingurițe de curry pasta
- 2 linguri de coriandru boabe
- 2 linguri de zahăr brun
- Ulei vegetal pentru prăjire
- Puțin piper
- Puțină sare
- 450g de carne tocată
- 1 ardei iute
- 50g ceapă
- 2 linguri zeamă de lămâie
Ingrediente pentru sos (dip)
- 3 linguri de coriandru boabe
- Puțin piper
- Sare după gust
- 150 ml
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Preparare
- 1Tăiem ardeiul iute, îi scoatem semințele și îl tăiem mărunt.
- 2Amestecăm toate ingredientele într-un bol și lăsăm la frigider 20 de minute.
- 3Împărțim carnea în 12 bucăți și le modelăm sub formă de biluțe.
- 4Punem într-o tigaie ulei din abundență și prăjim chifteluțele la foc mediu până când se rumenesc. Așezăm chifteluțele pe o farfurie tapetată cu șervețele de bucătărie care să absoarbă grăsimea în exces.
Prepararea sosului
- 1Amestecăm iaurtul cu coriandrul și adăugăm sare după gust.