Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • 240g de fulgi de ovăz
  • Ulei vegetal
  • Sirop de arțar după gust
  • Zahăr pudră pentru decor
  • 3 banane coapte
  • 6 ouă
  • 30 g unt moale
  • Iaurt din lapte de vacă
  • Frunzulițe de mentă pentru decor

Preparare

  • 1
    Zdrobim bananele cu o furculiță. Se presară fulgii, se adaugă ouăle și untul și se amestecă.
  • 2
    Stropim tigaia cu ulei, turnăm aluatul cu o lingură, formăm clătite cu diametrul de 8-10 cm și le prăjim la foc mediu până devin aurii pe ambele părți.
  • 3
    Se servesc cu fructe proaspete după gust și cu iaurt, peste care se toarnă sirop de arțar și se presară zahăr pudră. Se ornează cu frunze de mentă.
Sezamo

Ingrediente