Skip navigation
  • Informații privind modificarea comenzilor adiționale
    Pentru ca fiecare livrare să decurgă fără probleme, completarea comenzii este posibilă până cu 24 de ore înainte de livrare. Îți recomandăm să plasezi comanda puțin mai devreme decât de obicei.

2 Portii

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • făină pentru rulare
  • Pesmet
  • Sare după gust
  • 40 g brânză Comté
  • 2 felii de șuncă
  • ouă pentru rulare
  • Unt rafinat pentru prăjire

Preparare

  • 1
    Dezosăm carnea și îndepărtăm articulațiile.
  • 2
    Tăiem brânza în jumătate și învelim fiecare bucată într-o felie de șuncă.
  • 3
    Tăiem pieptul de pui pe lungime. Inserăm șunca și brânza și presăm carnea astfel încât pachețelul să rămână complet acoperit.
  • 4
    Sărăm carnea pe ambele părți și o dăm prin făină, ou și pesmet.
  • 5
    Se prăjește pe jumătate înmuiat în unt fierbinte, la foc mic, până devine rumen, pe ambele părți. În timpul prăjirii se ia unt din tigaie și se pune peste carne până când aceasta se rumenește.
Sezamo

Ingrediente