Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

Ingrediente

  • 500 g cremă de brânză
  • 250 g mascarpone
  • 160 g zahăr alb
  • 120 g de smântână lichidă
  • 25 g de făină albă
  • o jumătate de linguriță de esență de vanilie
  • o linguriță de sirop pumpkin spice
  • 2 ouă
  • 210 g de piure de dovleac

Mod de preparare

  • 1
    Preîncălzește cuptorul la 230 °C și tapetează o formă detașabilă de 20 cm cu hârtie de copt. Așază hârtia lejer, astfel încât să acopere atât baza, cât și pereții formei.
  • 2
    Într-un bol, bate crema de brânză împreună cu zahărul și mascarpone timp de 5 minute, până devine fină și cremoasă. Adaugă smântâna pentru frișcă, extractul de vanilie, făina și mixul de condimente pentru dovleac, apoi amestecă până se omogenizează. Încorporează ouăle pe rând, amestecând ușor cu o spatulă până obții o compoziție netedă.
  • 3
    Toarnă compoziția în forma pregătită, nivelează suprafața și lovește ușor forma de câteva ori de blat pentru a elimina bulele de aer. Pune în cuptorul preîncălzit și coace timp de 30 de minute. Cheesecake-ul ar trebui să se umfle în timpul coacerii, să se rumenească bine și chiar să capete o nuanță ușor închisă la suprafață.
  • 4
    Scoate cheesecake-ul din cuptor și lasă-l să se răcească în formă, pe un grătar, timp de cel puțin 4 ore. Apoi transferă-l în frigider pentru încă 4 ore sau, ideal, peste noapte.
  • 5
    Scoate cheesecake-ul din cuptor și lasă-l să se răcească în formă, pe un grătar, timp de cel puțin 4 ore. Apoi transferă-l în frigider pentru încă 4 ore sau, ideal, peste noapte.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente