• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
2 PorțiiNou

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • Zucchini
  • Vinete
  • Ardei gras/capia
  • Ceapa roșie
  • Usturoi
  • Conservă roșii
  • Ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • Cimbru
  • Brânză de capră

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1Se spală și se taie în rondele vinetele, zucchini și ceapa roșie. Se pun într-un bol cu apă și un praf de sare și se lasă timp de 10-15 minute la înmuiat.
  • 2Se încălzește cuptorul la 180 de grade și se pun ardeii la copt.
  • 3Se taie ceapa roșie și usturoiul
  • 4După ce ardeiul este copt, acesta se curăță într-un bol cu apă rece. După ce este curățat se taie în fâșii.
  • 5Într-o tigaie se pun 2-3 linguri de ulei de măsline și se lasă la încins. După ce tigaia s-a încins se pun ceapa și usturoiul la călit.
  • 6După ce s-a caramelizat ceapa, se adaugă ardeiul copt și se lasă la gătit 5-10 minute.
  • 7După care se adaugă roșiile pasate/decojite și se lasă la gătit timp de 20-30 de minute. Se potrivește gustul cu sare.
  • 8Se adaugă cimbrul și se mai lasă 5 minute la gătit. După care se omogenizează toată compoziția cu un blender.
  • 9După ce sosul este gata, se ia o tavă de cuptor și se face un pat de sos.
  • 10Peste patul de sos se pun rondelele de vinete, zucchini și ceapă roșie. Pentru un plus de estetică se așează circular.
  • 11După ce rondelele au fost așezate în tavă, se pune o lingură de ulei de măsline asezonat cu sare, cimbru și piper peste rondele.
  • 12Se lasă la cuptor timp de 1-2 ore la 200 de grade (verificați constant starea legumelor pentru a nu le arde)
  • 13În final, presărați brânză de capră peste preparat.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!

Ingrediente