Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 1 lingură de sos de soia
- 80 g ciuperci Shiitake
- 100 g ciuperci Enoki
- 50 g edamame congelat
- 10 g alge Wakame uscate
- un morcov
- ¼ praz
- 2 linguri de pastă Shiro Miso
- 100 g de tofu cremos
- Partea verde a unei cepe verzi
Mod de preparare
- 1Spală legumele. Taie prazul în felii mai groase și morcovul in fâșii. Taie tofu în cuburi.
- 2Adu 500 ml de apă la punctul de fierbere într-o oală și adaugă condimentul dashi. Amestecă și opărește legumele în supa obținută. Ciupercile shiitake timp de 10 minute, morcovul 3 minute, prazul 3 minute, edamame 3 minute, algele wakame uscate 3 minute. Ciupercile enoki timp de 1 minut sau pot să nu fie gătite deloc. Poți opări fiecare legumă separat sau le poți adăuga treptat în supă, respectând timpii, apoi să le mai lași puțin la final ca să se gătească împreună.
- 3Apoi strecoară supa și ia-o de pe foc. Adaugă pasta miso și amestecă bine, fără să mai fierbi.
- 4Pune tofu și legumele într-un bol pentru supă și toarnă deasupra supa. Presară ceapă verde și servește.

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!
