• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
2 PorțiiNou

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 200g de fructe de mare (creveți, calamari, scoici, pește, etc.)
  • 400ml de lapte de cocos
  • 2 căni de supă de legume sau supă de pui (puteți folosi supă de legume pentru o opțiune vegetariană)
  • 2-3 tulpini de lemon grass, zdrobite și tăiate în bucăți mai mici
  • 3-4 foi de kaffir lime, rupte în bucăți
  • 3-4 felii subțiri de ghimbir proaspăt
  • 3-4 felii subțiri de galangal
  • 2-3 ardei iuți roșii, tăiați în bucăți sau tăiați pe jumătate (sau după gust)
  • 200g de ciuperci shimeji sau mix de ciperci asiatice
  • 1 lingură de pastă de tom yum sau pasta de curry roșu (opțional, pentru un gust mai intens)
  • 1 lingură de zahăr
  • 2-3 linguri de suc de lămâie proaspăt
  • Coriandru proaspăt tocat pentru garnitură

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1Într-o oală mare, adăugați laptele de cocos și supa de legume sau supa de pui și lăsați-le să fiarbă pe foc mediu.
  • 2Adăugați tulpinile de lemon grass, frunzele de kaffir lime, ghimbirul, galangal (sau ghimbir), ardeii iuți și ciupercile în oală. Lăsați-le să fiarbă timp de 5-10 minute, până când ingredientele aromatice își eliberează aromele.
  • 3Adăugați pastă de tom yum sau pasta de curry roșu (dacă doriți o supă mai picantă) și amestecați bine.
  • 4Adăugați fructele de mare (creveți, calamari, scoici, pește) în oală și gătiți-le până se gătesc bine. Acest lucru durează doar câteva minute, în funcție de dimensiunea și tipul fructelor de mare.
  • 5Adăugați zahărul, sare și suc de lămâie proaspăt după gust. Gustați supa și ajustați condimentele dacă este necesar.
  • 6Scoateți din oală tulpinile de lemongrass, frunzele de kaffir lime, ghimbirul, galangalul și ardeii iuți.
  • 7Serviți Tom Ka Talay fierbinte, garnisit cu coriandru proaspăt tocat. Poate fi servit ca o supă sau ca un fel principal, alături de orez Jasmine fiert simplu.

Ingrediente