• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
2 Porții

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru supă

  • Supă concentrată din oase de vită
  • 2 cepe mari, tăiate în jumătate și coapte (până se caramelizează)
  • 1 bucățică de ghimbir proaspăt (de aproximativ 5 cm), tăiată în jumătate și prăjită
  • 5 căței de usturoi, prăjiți
  • 1 baton de scorțișoară
  • 3 cuie de cuișoare
  • 2-3 stele de anason stelat
  • 1 linguriță de boabe de coriandru prăjite
  • 1,5 kg carne de vită (tocată sau tăiată în felii subțiri)
  • 400g de fidea sau tăiței de orez (banh pho)
  • Sare după gust

Ingrediente pentru garnituri

  • 2 cepe verzi, tăiate subțire
  • Frunze proaspete de coriandru
  • Frunze proaspete de busuioc Thai
  • Lime sau lămâie, tăiate în sferturi
  • Șalote prăjite
  • Sos de pește, Hoisin, Sriracha

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni pentru supă

  • 1Puneți oasele de vită într-o oală mare cu apă și fierbeți-le timp de aproximativ 5 minute. Acest pas ajută la îndepărtarea impurităților din oase. Apoi, clătiți bine oasele sub apă rece
  • 2Într-o tigaie prăjiți cepele, ghimbirul și usturoiul până când se caramelizează.
  • 3Într-o oală mare, adăugați oasele de vită, cepele coapte, ghimbirul prăjit și toate condimentele (scorțișoara, cuișoarele, cardamomul, anasonul stelat și semințele de coriandru).
  • 4Acoperiți cu apă și lăsați să fiarbă la foc mic. Lăsați supa să fiarbă timp de cel puțin 4-6 ore. Cu cât fierbe mai mult, cu atât va avea mai mult gust. Adăugați apă pe parcursul gătirii, dacă este necesar, pentru a menține nivelul de lichid.
  • 5Când supa este gata, strecurați-o pentru a elimina oasele și condimentele.
  • 6Fierbeți tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi clătiți-i cu apă rece și scurgeți-i bine. Poate fi suficient doar sa ii înmuiați in apa fierbinte câteva minute.

Servire

  • 1Puneți tăițeii de orez în boluri individuale.
  • 2Așezați feliile de carne de vită crude pe deasupra tăițeilor de orez.
  • 3Turnați supa fierbinte deasupra cărnii. Căldura din supă va găti carnea în câteva secunde.
  • 4Garnisiți cu ceapă verde, frunze proaspete de coriandru și busuioc thai.
  • 5Serviți cu sferturi de lime sau lămâie, șalote prăjite, sos de pește, hoisin și sos de sriracha (opțional).
Tip
Pentru a pregăti șalotele prăjite curățați 8-10 șalote, tăiați-le inele, separați-le si prăjiți-le in ulei încins, pe foc mediu – mare, pana devin aurii si crocante. Scoateți-le cu o spatula pe hârtie absorbanta. Puteți adăuga muguri de bambus, vlăstari tineri, feliuțe de ardei iute.
Sezamo

Ingrediente pentru supă

Ingrediente pentru garnituri