Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 500 ml supă de pui sau curcan
- 150 g tăiței de orez
- 200 g piept de curcan, tăiat foarte subțire
- O bucată de ghimbir de mărimea unui deget, feliată
- o bucată de cuișoare
- ½ baton de scorțișoară
- 1 lingură sos de pește
- 50 g fasole verde
- Busuioc proaspăt
- o jumătate de lime
Mod de preparare
- 1Taie ghimbirul felii subțiri. Fierbe supa la foc mic împreună cu ghimbirul, anasonul stelat, cuișorul și scorțișoara timp de 30 de minute. Strecoară condimentele.
- 2Adaugă sosul de pește și păstrează supa fierbinte.
- 3Gătește tăițeii de orez separat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj; clătește-i scurt și scurge-i.
- 4Așază feliile crude de curcan în bolurile de servire.
- 5Toarnă supă clocotită peste carne pentru a o găti ușor.
- 6Adaugă tăițeii și completează cu muguri de fasole, busuioc, mentă și coriandru.
- 7Servește imediat, cu felii de lime alături.

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!
