• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
4 Portii

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • 250g Orez prefiert
  • 2 pliculețe de zahăr vanilat
  • 1 litru de lapte de vacă
  • 125g de unt
  • 150 g smântână (min. 31%)
  • 120g de zmeură
  • Frunzulițe de mentă pentru decor

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Punem orezul într-un vas și adăugăm laptele și untul. Lăsăm să fiarbă la foc mediu, amestecând continuu. Reducem focul la minimum și amestecăm constant orezul timp de 16 minute.
  • 2Apoi adăugăm zahărul vanilat și smântâna, amestecăm și lăsăm pe foc încă 4 minute. Se ia apoi de pe foc și se mai amestecă încă 2 minute.
  • 3Lăsăm deoparte 12 bucăți de zmeură și zdrobim zmeura rămasă într-un castron, cu furculița. Orezul se servește decorat cu zmeura zdrobită și parfumată și cu frunze de mentă.

Recomandare

  • 1Timpul total de gătire este de cel puțin 20 de minute, iar orezul din lapte trebuie să fie semi-lichid după ce se ia de pe foc. Orezul va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește. Pentru acest fel de mâncare este ideal să folosim orez fiert cu o zi în urmă.

Ingrediente