4 PorțiiNou
Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă
Ingrediente
- Mere 1kg
- Unt
- Zahăr 200g
- 4 ouă
- Făină pentru aluat 6 linguri
- Zahăr vanilat 1 plic
- Scorțișoară
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Se curăță merele de coajă și se lasă întregi. Se scot cotoarele
- 2Într-o oală se presară zahărul peste care se pun cubulețe de unt
- 3Se așează merele unul câte unul și se presară scorțișoară în locul cotorului și se introduc cubulețe de unt
- 4Se introduce oala în cuptor încins la 180 de grade circa 10-15 minute, până ce se înmoaie merele.
- 5Între timp se prepară blatul
- 6Se separă albușurile și se bat împreună cu zahărul vanilat până ce devin o spumă.
- 7Se adaugă gălbenușurile și făina.
- 8Se scoate oala din cuptor și se adaugă compoziția blatului peste mere.
- 9Se reintroduce oala în cuptor și se scoate când blatul este copt
- 10Pentru un plus de aromă, se poate adăuga frișcă sau înghețată peste tort.
Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!