• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

1 Portie

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente pentru aluat

  • 150g de făină
  • 50g zahăr pudră
  • 20g zahăr vanilat
  • Coajă rasă de la ½ lămâie cu esență de vanilie
  • Esență de vanilie
  • 100g unt moale
  • 1 Ou

Ingrediente pentru umplutură

  • 140g zahăr pudră
  • 20g zahăr vanilat
  • Coajă rasă de la ½ lămâie cu esență de vanilie
  • Esență de vanilie
  • 40g budincă
  • 500g brânză de vacă
  • 180 g smântână (cu min. 31% grăsime)
  • 2 ouă

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Preparare

  • 1Se încălzește cuptorul la 180°C.
  • 2Punem toate ingredientele pentru blat în bolul unui robot și amestecăm până când amestecul devine vâscos. Punem blatul într-o formă, pe hârtie de copt, și îl întindem uniform cu degetele. După care îl punem deoparte.
  • 3Amestecăm ușor până la incorporare. Toate celelalte ingrediente se amestecă într-un bol, după care adăugăm treptat frișca, folosind o spatulă. Turnăm uniform amestecul în formă, peste blat.
  • 44. Se dă la cuptorul încins și se coace 45 de minute. Suprafața prăjiturii trebuie să fie rumenă și elastică la apăsarea cu degetele. Se lasă să se răcească și se servește cu zahăr pudră deasupra.

Recomandare

  • 1Răzuiți doar partea galbenă a crustei cu lămâie. Partea albă este amară.
Sezamo

Ingrediente pentru aluat

Ingrediente pentru umplutură