Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente pentru aluat:
- 150 g de unt
- 150 g de zahăr alb
- 1 linguriță de esență de vanilie
- o jumătate de linguriță de pudră de vanilie
- 2 lingurițe de pudră matcha
- un ou
- 270 g făină albă
- o jumătate de linguriță de praf de copt
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
- 120 g ciocolată albă
- un praf de sare
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni:
- 1Topește untul și lasă-l la răcit pentru 30 de minute.
- 2Preîncălzește cuptorul la 170 °C (340 °F) și tapetează o tavă întinsă cu hârtie de copt.
- 3Încorporează untul topit cu zahărul, pudra și esența de vanilie și oul.
- 4Într-un bol separat, amestecă făina cu sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
- 5Adaugă pudra de matcha și treptat adaugă ingredientele uscate peste cele lichide.
- 6Cu o spatulă amestecă ușor pentru a nu se lăsa compoziția, apoi adaugă bucățile de ciocolată.
- 7Folosește o lingură adâncă sau o cupă de înghețată pentru a forma biscuiții și adaugă bucățile de ciocolată albă pentru decor.
- 8Coace în cuptor pentru 10 minute. La final, textura fursecurilor trebuie să fie crocantă în exterior, moale în interior și aurii la margine. Gustos, nu-i așa?

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!