• Descoperă catalogul nostru de Crăciun!🎄
    Aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie în perioada sărbătorilor.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 4 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Livrare

Coș

Cumpărați toate ingredientele chiar sub rețetă

Ingrediente

  • O picătură de ulei de măsline
  • 1 lingură de zahăr
  • 1 linguriță de miere
  • Puțină sare
  • Puțin piper
  • Puțin chilli
  • Sos (dip) cu ierburi
  • Pastă de curry
  • 2 cepe roșii mari
  • 2 linguri de iaurt
  • 150 g de Cremă de brânză de vacă
  • O legătură de frunze de pătrunjel tocat
  • Jumătate de cățel de usturoi
  • O crenguță de cimbru
  • 200ml Cognac

Burger

  • 2 bucăți de brânză halloumi
  • 1 rosie
  • O legătură de ierburi proaspete tocate
  • 2 chifle pentru burgeri
  • 2 frunze de salată iceberg
  • 2 castraveți murați

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Prepararea Chutney-ului de ceapă

  • 1Curățăm ceapa și o tăiem în jumătate, apoi în felii subțiri.
  • 2Punem uleiul de măsline într-o tigaie mai adâncă și lăsăm să se încingă. Prăjim ceapa în ulei până devine translucidă. Adăugăm o lingură de zahăr în tigaie. Când zahărul se caramelizează puțin adăugăm coniacul și lăsăm pe foc până când se evaporă alcoolul.
  • 3Adăugăm apoi restul condimentelor și lăsăm să fiarbă la o temperatură mai scăzută, până când lichidul a scăzut la jumătate. La final, se amestecă cu o linguriță de miere și se ia de pe foc, adăugându-se și sare după gust.

Prepararea sosului (dip) cu ierburi

  • 1Amestecăm ingredientele pentru sos și asezonăm după gust. Punem sosul la frigider.

Preparare

  • 1Ungem brânza halloumi cu ulei de măsline și presărăm cimbru uscat. Punem brânza pe grătar și o frigem până când se rumenește puțin.
  • 2Tăiem chiflele, le ungem cu ulei de măsline pe o parte și le lăsăm puțin să se rumenească pe grătar.
  • 3Ungem jumătatea de jos a chiflei cu sosul pregătit, punem o felie de salată, peste care punem brânza halloumi la grătar, adăugăm o felie de roșie și câteva rondele de murături. Adăugăm Chutney-ul de ceapă deasupra. Deasupra punem burgerul, peste care adăugăm sosul rămas, după care punem cealaltă jumătate de chiflă.

Recomandare

  • 1Chutney-ul de ceapă poate fi consumat cald sau rece. Rezistă aproximativ 3 zile la frigider. Vă recomandăm să îl consumați cu garnitură de legume, sparanghel la grătar sau salată de legume proaspete.
Sezamo

Ingrediente

Burger