Cumpără ingredientele necesare sub rețetă
Ingrediente
- 170 g de orzo
- o conservă de năut
- o jumătate de castravete
- 50 g brânză feta
- 3 felii de bacon
- 1 ceapă roșie
- o mână de mentă proaspătă
- o mână de mărar proaspăt
Pentru dressing
- 2 lingurițe de suc de lămâie
- 30 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță de miere
- sare după gust
- piper după gust
Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.
Instrucțiuni
- 1Între timp, prăjește baconul cu puțin ulei într-o tigaie, până devine crocant pe ambele părți. Transferă-l pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
- 2Scurge orzo-ul fiert și pune-l într-un bol pentru salată. Adaugă năutul scurs, castravetele tăiat cubulețe, verdețurile tocate, ceapa roșie feliată subțire, feta sfărâmată și baconul crocant rupt în bucăți mici.
- 3Toarnă pastele orzo într-o cratiță mică, acoperă-le în aproximativ 500 ml de apă și fierbe-le timp de 10 minute sau până devin moi (sau urmează instrucțiunile de pe ambalaj).
- 4Pregătește dressingul amestecând uleiul de măsline cu zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, mierea, sarea și piperul. Toarnă peste salată și amestecă bine, ca să se combine toate aromele. Poftă bună!

Sezamo
Am adunat pentru tine rețetele noastre preferate, de la deserturi la mâncăruri din toată lumea, dar și clasicele mult îndrăgite. Le iubim pe toate!